Het College van Rijksadviseurs heeft een jaar geleden Panorama Nederland gepresenteerd: een toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Het Panorama verbeeldt hoe de grote maatschappelijke vraagstukken van nu de sleutel kunnen zijn voor welkome, structurele verbeteringen in ons land. Help jij ons nu mee om de toekomst van Nederland te laten zien?

bvvsjUB2cG0

Integrale aanpak

In Panorama Nederland stelt het College dat geen enkele opgave op zichzelf staat. Een integrale aanpak, die uitgaat van de bestaande ruimtelijke kwaliteiten, biedt een antwoord op meerdere maatschappelijke opgaven. Door slim te combineren, een ruimtelijke bril op te zetten en te kijken naar de lange termijn, slaan we meerdere vliegen in één klap.

Praktijkvoorbeelden

Op Here Comes The Sun laten we zien hoe de Panorama gedachte in de praktijk vorm krijgt. Dit doen we door goede voorbeelden uit de praktijk te bundelen en te etaleren. Wij zijn op zoek naar praktijkvoorbeelden (uit binnen- en buitenland) die naar jouw mening de Panorama Nederland gedachte concreet maken.

Doe mee!

Help jij mee om de toekomst van Nederland te verbeelden? Meld je project dan hier aan. Wij selecteren een aantal goede voorbeelden om in juni 2020 tijdens een groot evenement in de vorm van een pitch met een breed publiek te delen.

Zend je project hier in.

Lees hier meer over Panorama Nederland.